Ylläripaketti

Eilen mulle tuli kotiin saapumisilmoitus ja mähän aloin ihmettelemään, että en kyllä ole mielestäni mitään tilannut ja lähettäjäkin vaikutti aivan oudolta siihen tilanteeseen nähden. No muistin lopuksi kyllä voittaneeni yhdessä arvonnassa muutaman jutun, mutta en osannut yhdistää sitä lähettäjään. No kipitin postiin ja sieltähän ne tuotteet sitten putkahtikin esiin. Päätin sitten tulla teille perjantain kunniaksi kertomaan teille mun ensireaktioita näistä tuotteista ja muutenkin esittelemään.
Nämä Sanex-tuotteet sisältävät aineita, joita iho tarvitsee, eivätkö mitään muuta ylimääräistä. Nämä ovat nimenomaan kosteuttavia ja todella kuivalle iholle näiden tuotteiden pitäisi olla pelastus! Tuote lupaa vuorokauden mittaista kosteutusta. Mun paketissa tuli suihkusaippuaa, vartalovoidetta, deodoranttia ja käsirasvaa. Kaikki tuotteet ovat ihanan lempeän tuoksusia ja nopeasti imeytyviä, eikä voiteista jää tahmaista tunnetta, joten jää mielelläni kokeilemaan näitä! Ilmeisesti ainakin jotkut apteekit myyvät näitä, jos joku yrittää näitä tuotteita etsiä! Oma ehdoton suosikki on tähän mennessä ollut käsivoide.

Onko jollain muulla vastaavista tuotteista kokemusta? Oisitteko itse kiinnostuneet testailemaan uusia tuotteita? :)

2 kommenttia

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.