MY FAVORITE NETFLIX SERIES

Tänään on mun lupaileman Netflix- postauksen aika. Tässä postauksessa mä mä aion kertoa teille sarjoja, joista mä tykkään ja jotka löytyvät Netflixin ihmeellisestä maailmasta. Mä rakastuin heti Netflixiin ja nykyään siellä on heidän omatekemiään sarjoja, jotka ovat mielettömän hyviä ja niitä kannattaa ehdottomasti seurata. 

1. Orphan Black
- Ihan huippusarja, tätä mä suosittelen, jos jotakin! Miltä sinusta mahtaisi tuntua, jos kadulla kävelisi vastaan monta lähes täydellistä kopiota sinusta? Koeputkihedelmöityksellä on syntynyt useita klooneja, joita esittää huippulahjakas Tatiana Maslany. Sarjan päähenkilönä on Sarah Manning, joka varastaa kaksoisolentonsa identiteetin hänen tapettuaan itsensä. Tästä alkaa pitkä tapahtumasarja, johon liittyy riitoja, vainoamista, epäkohtia, jännitystä, sairautta, murhia ja pakoja. Tässä jos jossakin  riittää mielenkiintoa, eteenkin kloonien ja Sarahin tyttären Kiran osalta. Tähän jää koukkuun todella pahasti ja itse odotan ainakin uusia kausia innolla.

2. The Carries Diaries
- Jos olet vannoutunut Sinkkuelämää- fani, etkä ole nähnyt vielä Carrien nuoruudesta kertovaa sarjaa, suosittelen katsomaan sen pikimmiten. Tästä saa parempaa mielikuvaa siitä, miten kaikki alkoi Carrien osalta, vaikka pieniä epäkohtia tässä onkin.

3. Gossip Girl
 - Tyttömäisyyttä, rikasta elämää, muotivaatteita, juonia toisia vastaan, poikia, valtataisteluja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Gossip Girlin kuusi tuotantokautta tarjoavat kyllä melkoisia suhdesolmuja ja voimakkaita tunteita. Tässä seurataan siis varakkaan teinijoukon elämää New Yorkin varakkaassa Upper East Sidessa. Uskon, että tämä on eteenkin tyttöjen mielestä mielenkiintoinen sarja. 

4. The 100
- Maapallo on muuttunut elinkelvottomaksi ja sata nuorta laitetaan selvittämään maapallon vointia. Ydinsodan jälkeen maapallolla alkaakin tapahtumaan kummallisia asioita. Suosittelen tätä ainakin niille, jotka tykkäävät omalla tavallaan scifi-elokuvista ja tulevaisuuden käsittelystä. 

5. The O.C.
O.C. on  teinidraamasarja, joka kertoo newportilaisten teinien ja heidän vanhempiensa hienostoelämästä. Päähenkilönä on Ryan, joka on joutumassa vankilaan, mutta eräs perhe ottaa hänet omaksi pojakseen. Ryan on kotoisin köyhemmältä alueelta ja menettänyt lähes kaiken ja hänet tunnetaan tappelijana. Ryan sopeutuu Sethin ja Marissan avulla New Portiin. Tämä oli pienenä mielenkiintoinen sarja, mutta nyt tätä pystyi seuraamaan ajatuksella. Ihan huippu!

 Mitkä teidän lempisarjat ovat Netflixistä? Laittakaa ehdotuksia tulemaan tänne! :)

12 kommenttia

  1. Mäki oon kattonut Orphan Black -sarjan ja vähän tuota The Carrie Diaries -sarjaakin... Itse tykkään ehdottomasti seurailla Shameless -nimistä sarjaa, joka myös löytyy Netflixistä! Ihan huippu ja suosittelen ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsit suuntaankin heti googlettamaan tuosta sarjasta! :)

      Poista
  2. Carrien päiväkirjat on ihan mun lempparisarja, samoin Moderni perhe!


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä, jännä miten Carrie ja Sebastian aina vaan löytävät niissä toisensa :D! Moni onkin suositellut, täytyy siis ehkä aloittaa katsominen :)

      Poista
  3. Carrien päiväkirjat ja OC on kyllä munkin ehdottomia lemppareita :-)

    <3: Jasmin N | Little Things With Jassy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että meiltä löytyy samoja lemppareita!! :)

      Poista
  4. Kaikki kyseiset sarjat on tullut katsottua ja ollut ehdottomia lemppareita! Mun blogista löytyy pari netflix postausta, joissa on mun mielestä kokeilemisen arvosia sarjoja ;-)

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Mun ehdottomat lempparit on Pako (Prison Break) ja Hävyttömät (Shameless) :-D Niin mahtavia sarjoja molemmat, että en voi muutakuin suositella <3

    VastaaPoista
  6. The Carrie Diaries on ihan loistava!! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.