Helmikuun suosikit

Moikka kaikille! Nyt ollaankin päästy maaliskuun puolella ja ai vitsit, kun aika tuntuu kuluvan ihan kamalaa vauhtia. Eikö äsken vasta vuosikin vaihtunut? Tänään on kuitenkin perinteisesti vuorossa mun kuukauden suosikkien esittelyä. Mulla nämä ovat olleet ihan kivasti luettuja, joten oletan, että tykkäätte näistä edes vähäsen! Ja onhan näitä kiva toteuttaa, kun näkee, mitkä ovat niitä omia suosikkeja kuukauden aikana ja mitä tulee käytettyä ylivoimaisesti eniten.
 Kicksin - Face mist ♥ Ihana viimeistelysuihke, joka kiinnittää meikkiä vielä paremmin. Itse olen ainakin huomannut positiivisia juttuja tästä eli tämä tekee työnsä hyvin! Ihanasti raikastaa myös kasvoja, mutta tämä myös kosteuttaa!
 Marc Jacobs - Daisy ♥ Viimeaikojen sesonkituote, todella hankala löytää. Ihana ja raikas kukkainen tuoksu ja erittäin tyttömäinen. Lähes jokapäiväisessä käytössä!
 Adidas - Deodorantti ♥ Raikas, tuoksuu hyvälle ja kuivuu nopeasti. Kestää hyvin läpi päivän ja hoitaa tehtävän loistavasti, eikä jätä epämääräisiä läikkiä vaatteisiin. 
 Meikkitelineet ♥ Mulla on näitä Tigerista ostettuja pari ja nää on kyllä niin käteviä! Pysyy huulijutut ja kynsilakat paljon paremmin tallessa, kun saa säilyttää niitä samassa paikkaa. 
 Iittala - Kastehelmi ♥ Kukapa ei rakastaisi tätä sarjaa? Kaunista, omalla tavallaan yksinkertaista, mutta juhlavaa! 
Läkerol - Sokerittomat karkkipastillit ♥ Mä taistelen herkkuhoukutuksia vastaan näillä! Aivan ihania ja äärettömän hyvänmakuisia, plussana se, että näistä saa nopeasti tarpeekseen, eikä näitä tule syötyä paljoa kerralla. Ihana lakusalmiakki ja marjainen vaihtoehto löytyy näistä! Niin hyviä.

Mitkä olivat teidän helmikuun suosikkeja? 

12 kommenttia

  1. Iittalan Kastehelmi on kyllä niin kaunis! Mulla on niitä astioita, ja suunnitelmissa on ostaa lisää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Pitäisi itsekkin hommata ainakin niitä lautasia :)

      Poista
  2. Täytyy kokeilla tuota Kicksin Face mist tuotetta♥ Huippu kiva postaus! :)

    ♥ http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus Emmi! :) Täytyy itekkin kokeilla tota Kicksin face mistiä, kun nyt on pidemmän aikaa ollut harkinnassa tuollaisen meikkiä kiinnittävän suihkeen hankkiminen. Ja nuo meikkitelineet vaikuttaa kyllä niin käteviltä, pitää itsekin ostaa kuhan löytyis edullisesti jostain! :D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Milla! Joo harmittaa vaan, kun noille ei vielä ole kilpailijoita markkinoille niin ei tiedä todellista laatua.. Tigerista löytyy ainakin, jos sinne pääsee :)

      Poista
  4. Ihania suosikkeja! Oon itsekin hullaantunut ihan kokonaan noihin Iittalan kastehelmi purnukoihin ja muihin sarjan tuotteisiin ♥ Suosikki postaukset ovat aina todella kivoja luettavia!

    VastaaPoista
  5. Iittalan kastehelmi on upea! :) <3

    VastaaPoista
  6. Marc jacobsin daisy on aivan ihanan tuoksuinen ♥ Ja ite tykkään kans kovasti tosta iittalan kastehelmi sarjasta :>

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.