Maaliskuun suosikit

Kuukausi vierähti oikeasti ennätysnopeasti ja huomenna ollaankin jo huhtikuun puolella! Joten keräsin taas muutaman suosikin kuukauden ajalta teille, koska näistä on tykätty kovasti. 
Guessin kaulakoru ♥ - Mun ihanalta poikaystävältä saatu Guessin koru, joka on niin ihanan simppeli, mutta kimallus tuo tyttömäisyyttä nätisti esille. Vapaa-ajalla ehdoton lempparikoru ♥
Donna Felice -tuoksu ♥ - Ihana sitruunainen tuoksu, joka pysyy hyväntuoksuisena iholla pitkään, eikä haihdu päivän mittaan juuri ollenkaan. Olen saanut tämä tuliaisena Venäjältä, joten en tiedä saako tätä mistään Suomesta :/ Suosittelen, jos tykkää sitruunaisista tuoksuista ja tätä sattuu jostain päin maailmaa löytämään!
Irtoripset ♥  - Ebaysta saa mielettömän hyviä irtoripsiä ihan eurolla ja parilla. Nämä ihanuudet löydät tästä linkistä! Harmi, että mun ripsiliima on loppu, enkä ole jaksanut hakea uutta! 
 Sibelin Green Tea -shampoo ♥ - Lupaa ylläpitää väriä ja toiminut perusshampoona todella hyvin. Hiukset ovat pysyneet itsellä normaalia puhtaampana pidempään tällä shampoolla, tai sitten se on ollut vain toiveajattelua. Tuoksu on kyllä aivan kuin vihreä tee!
Maybelline - Lash sensational ripsiväri Yllättävästi yllättänyt markettiripsiväri! Harjapäässä on monenlaisia harjatyyppeejä ja olen oman suosikkini sieltä myös löytänyt. Pysyy hyvin ripsissä, eikä varise pitkänkään päivän jälkeen poskille. 

Mitkä tuotteet ovat olleet teidän maaliskuun suosikkejanne? :-)


9 kommenttia

  1. Toi kaulakoru näyttää tosi kivalta! :) Ja myös toi ripsari vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja se on kätevä tosiaan monenlaisten päidensä takia :)

      Poista
  2. Ihania suosikki juttuja <3! Guessin korut on aina niin hienoja! itelläkin on niitä muutamainen ja just kans poikaystävältä saatuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Ne on, mutta vähän ehkä huonolaatuisia :D ♥

      Poista
  3. Tosi kivannäköinen toi kaulakoru :) !

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Kivoja suosikkeja sinulla ja blogisi tunnustaa muutenkin tosi mukavalle :)

    http://fashionsivu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Toi ripsiväri on ihan parasta,
    täält löytyy mun maaliskuun suosikit :)

    sonja-o.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Täytyy käydä katsomassa :)

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.