May via Snapchat

Keskiviikon ja upean ilman kunniaksi laitetaan viime kuukauden puhelinotokset snapista tänne! Turha sitä perinteitä rikkomaan niin kauan kuin on runsaasti sieltä materiaalia. Toivottavasti muutkin ootte olleet paljon ulkona ja nauttineet näistä upeista ilmoista ♥ 
 1. & 2.  Toukokuun alussa oli jo todella lämmintä! 3. Pyykkitupaan piti mennä pesemään kaikki lakanat ja pyyheet ennen tolkutonta siitepölyä. 
 4. Good morning people! Ei niin aamukauniina.. 5. Esivalintakokeessa ja pääsin myös kouluihin soveltuvuuskokeisiin. Toivottavasti nekin menevät hyvin. 6. Tiedättekö kun kaikki hygieniatuotteet loppuvat tismalleen samaan aikaan? Heh.. 
 7. Varattiin lomamatka Kreetalle ja enään muutama viikko matkaan, jäiks! 8. Sain aivan upeita synttärikukkia ja niitä löytyi ympäri kämppää.. 9. Ranskikset hiuksissa on ihan parhaat ja tuo nahkatakki on mun uus rakkaus ♥
 10. Porin puistoissa on iltahämärällä aina niin kaunista ♥ 11. Niket häikii muiden silmiin ja omiin silmiin, mutta ovat kyllä ihan pirun hyvät kengät! 12. Rakas Osku oli hoidossa ♥
 13. Suosittelen katsomaan Ebaysta arskoja jos on tarvetta sellaisille, löytyy vaikka mimmosia. 14. Yövuorosta tulleena on aina hauska koittaa nukkua.. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja uni ei todellakaan meinaa tulla enää silmään, vaikka töissä olisi väsyttänyt loputtomasti :D 15. Perusfiltterijutut..
 16. Bussissa matkalla johonkin.. 17. No äitiä kävin moikkaamassa Raumalla ja käytiin todella hyvässä kiinalaisessa syömässä ja tyhjentämässä sushipöytä. 18. Viisut oli tänä vuonna omasta mielestä floppi ja voittaja aivan väärä.  No ensi vuonna paremmat sitten :D
 19. & 20. H&M-tilaus saapui ja sieltä löyty mun kesien ehdottomat lempparikengät! 21. MM-kisoja meillä tuijotettiin innoissaan, erittäin harmillisesti palkinto jäi tällä kertaa saamatta. 
 22. Murun kanssa Kirjurinluodossa ja käytiin kahvilla ja jädellä. 23. Ja tän viikon alussa grillailtiin yhdessä heidän perheen voimin! Ai, että oli hyvää :) 24. Pöö! 
25. Tää asu on/oli täyttä rakkautta ♥ Maksimekko ja pitsiballeriinat! 26. Mun tavoitteet kirjojen lukemisen suhteen.. Katotaan nyt :D 27. Tänään käytiin Yyterissä ja paloin reilussa tunnissa, kuinka noloa.

Ihanaa kesäkuun alkua kaikille ja linkkailkaa teidän vastaavia postauksia mulle niin lueskelen niitä iltaisin! ♥

6 kommenttia

  1. Tänä vuonna ei vissiin tullut koivun siitepölyä? Ainakaan allergiaa ei tulle :D Tosi kiva postaus, vaikkakin siitä olisi ehkä saanut jollakin keinolla vielä kiinnostavamman :)
    Ootkos käynyt vielä heittämässä talviturkkia, kun rannalla olit? Itse tulin juuri rannalta ja oli muuten lämmintä vettä! Mukavaa kesää sulle! :)

    http://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ainakin oli tosi paljon ja itsellä oli mielettömät allergiaoireet! :D Kiitos sulle mielipiteestä, yritetään kehittää siis ensi kerralla! Ja en ole vielä käynyt uimassa, odotan vähän lämpimämpiä vesiä :) Oikein mukavaa kesää!

      Poista
  2. Ihanat nuo kengät! Ja vitsi että sulla on paksut hiukset, kun katsoo tuota lettikuvaa. Mun kahdesta letistä saisi hyvällä tuurilla yhtä paksun kuin yksi sinun lettisi! Mutta mie olenkin oman tukkani harventanut vaalentamisilla :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! Nuo on kyllä melkoisen paksut ja välillä se käy hermoille.. Takut on suurin ongelma! :D

      Poista
  3. Mä tosiaan tykkään näistä snäppipostauksista, sillä onnistun aina missaamaan monet snäpit ihan siinä itse sovelluksessa :D

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.