Arkea

Mun päivät on lähes poikkeuksetta näyttäneet tältä. Tuun koulusta, heitän rennot kuteet päälle, meen sohvalle, käyn koneella ja alan lukemaan. Jossain vaiheessa tulee nälkä ja käyn tekemässä herkkusämpylän ja kuumaa kaakaota välipalaksi. Sen jälkeen luen vielä pari tuntia ja alan tekemään muita hommia, kuten vien koiran ulos, kokkaan tai siivoan. Loppuillasta nään murua, jos jää aikaa. 

Onneksi kirjotukset lähestyy jo niin uhkaavaa vauhtia, että kohta ei tarvitse lukea enää. Oon niin kyllästynyt kaikkeen lukemiseen ja ihme käsitteisiin. Toisaalta elän aika leppoisaa aikaa tällä hetkellä, joten ei ehkä saisi valittaa. Nyt meen taas ahkeroimaan terveystiedon kirjojen pariin. Koittakaa muutkin kirjoittajat vielä jaksaa rutistaa ♥ Kohta se on ohi!

4 kommenttia

  1. Tiedän niin ton tunteen, kun tekisi mieli vain heittää kirjat pois! :-D Onneksi tarttee enää pinnistellä pari viikkoa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tulee jo kirjat korvista ulos :-D totta onneks kohta loppuu ♥

      Poista
  2. Noh, ainakin tunnut olevan hyvin levännyt :D
    Onnea kirjoituksiin:)
    http://chocolateye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin joo ;D mutta kyllä sitä on luettukkin!
      hei kiitos paljon sinulle ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.