KIRPPISLÖYTÖJÄ EILISELTÄ

Moikka kaikille! ♥
Eilen menin käymään pitkästä aikaa keskustassa, koska mä hain yhden nettikirppislaukun. Samalla kuitenkin kävin Erikin kanssa kahvilla, missäs muuallakaan kuin Petra's Cafeessa. No hain sen laukun ja paluumatkalla kotiin poikkesin sitten Patakirppiksen kautta,  missä on mun mielestä paras valikoima vaatteita ja kaikenlaista muuta sälää. Tietysti myös hinnat on melko kohdillaan! No eilen sitten sattuikin olemaan, joku ihme kerta, koska löysin kaksi upeeta takkia aivan mielettömän halvalla :)
 Tämä on alunperin H&M:ltä ja oon jo jonkin aikaa etsinyt lyhyen mallista toppatakkia. Tää ei myöskään ole mikään tosi paksu, joten tää sopii nyt käytettäväksi, kun on muutama plusaste päivisin. Tämän hinta oli vaivaiset 1e, joten melkoinen löytö.
Alunperin Vilasta oleva trenssi, vähän tollanen murretun ruskea, mikä miellytti silmää tosi paljon. Muutenkin tämä istuvuus oli niin hyvä, ettei tätä voinut jättää sinne hyllylle roikkumaan. Vähän lämpimpiä ilmoja odotellessa, koska tässä ei ole minkäänlaista vuorta sisällä. Hinta 2e.
Tää laukku on aivan mielettömän iso ja tilaihme! Loistavassa kunnossa ja alunperin myös H&M:ltä! Hinta 5e.

Harmi, etteivät kuvat tee oikeasti oikeutta näille löydöille, mutta asukuvissa näyttävät varmaan paljon paremmilta. Mitäs te tykkäsitte mun löydöistä? Ootatteko jo innolla asukuvia? :) 

Ihanan aurinkoista päivänjatkoa jokaiselle ♥

4 kommenttia

  1. Oho! On kyllä ihan tosi hyvät löydöt! :) Ite oon myös kirpparikiertelijä ja kyllä sieltä melkein aina jotain tarttuu. Ja niin ihanan lompakkoystävällisesti ;)

    http://c-duracell.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on kivat löydöt :) Sama vika, aina sieltä jotain lähtee mukaan! Halvalla saa ihan uutta vastaavia vaatteita!

      Poista
  2. Iha sairaan kivoja löytöjä ja iha sika halvalla!!! :o

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.