THROUGH MY PHONE

Moikka, ajattelin sunnuntain ratoksi tulla näyttämään mun vähäiset ja ei niin kehuttavat puhelimen kuvat. Kuvat on kertynyt noin 1,5 viikon aikana, joten en oo mikään megakuvailija kännykällä. Mutta onhan se virkistävää aina muidenkin blogeista lukea, että millaisia kuvia heidän kännyköihin on kertynyt ja kertooko ne elämästä enemmänkin. 
 1. Siivosin muuttoa varten vaatekaappiani ja löysin sieltä beigen skater-mallisen mekon, mikä osottautuikin ihan huippukivaksi! 2. Kaikkihan tietää, että Hullut Päivät on ollut tällä viikolla ja kohta puoliin onkin tulossa postausta, siitä mitä verkkokaupasta mulle tilattiin. 3. Itsetehty hedelmäsalaatti, missä on tuoretta ananasta on takuuvarma hitti! Meillä meni kauhea kulhollinen aivan hetkessä. Loistava välipala! 4. Meidän läheiseen kauppakeskukseen tuli alennuskuponkeja, harmi vaan etten ehtinyt noita käyttämään, koska ne oli vaan kampanjaviikonlopun voimassa. 
 5. Oltiin ajelemassa ihanan keväisenä päivänä. 6. Työhaastatteluun valmistautumassa ja ensi viikolla kuullaan, että pääsinkö töihin kesäksi! 7. Siivosin myös mun vaatekaappia iskällä, ei tunnista muuten samaksi kaapiksi! 8. Päätin myydä mun koulukirjoja pois ja keräsin jo ensimmäisiä kasaan. 
 9. Pakollinen sovituskoppikuva, löysin New Yorkerista paljon kivoja sovitettavia vaatteita! Toivon vaan rikastuvani, että voin käydä kotiuttamassa kaikki vaatteet itselleni ♥ 10. No tässä ton reissun shoppailutulokset ja löydöt teille jo esittelinkin. 11. Kivoja ja kevyitä pitsirintsikoita Seppälän loppuunmyynnistä 0.1€/kappale. 12. Mun ihan uusi lempparipaita BikBokilta ♥
 13. Peiliselfietimee! Toivottavasti en käynyt tolla likasella paidalla missään :D 14. Ihan parasta herkkukanaa, voisin oikeesti elää pelkällä kanalla! 15&16. No se siivousvimma sitten vaan päätti jatkua ja siivosin myös ''roinakaapit''. Heitinkin noin seitsemän muovipussillista kaikkea turhaa ja rikkinäistä roskiin, mutta ainakin lopputulos on miljoona kertaa siistimipi kuin alkuperäinen :)
17. No muutama selfie on eri päiviltä tarttunut puhelimen muistiin. 18. Päivitin blogin banneria ja siitä tuli onneksi kivannäköinen ja omanlainen, vielä blogin ulkoasuun tulossa hienosäätöä ♥ Miellyttävämpää teidänkin silmille! 19. Kaupunkikierrokselle lähdössä ja viemään pieniä vaatteita Konttiin! 20. Eilen oltiin sitten vihdoin katsomassa  Erikin kanssa tuo kaikkien hehkuttama Luokkakokous. Leffa oli oikeasti hyvä suomalaiseksi, mutta odotin kyllä vähän enemmän juurikin sen hehkutuksen takia. 

Nyt haluan toivottaa kaikille ihanan rauhallista sunnuntai-päivän jatkoa ja nauttikaa vapaapäivästä, jos teillä sellainen on :) Palataan taas kohta postauksen merkeissä! Puspus kaikille teille ♥

11 kommenttia

  1. Voi voi, tuli nälkä tätä lukiessa :( Kaiken lisäksi en ole käynyt hulluilla päivillä. Olisi pitänyt! Nyt kaduttaa. Sulla on muuten ihana hiusraja :3 Mulla on samanlainen, mutta koska mulla on otsatukka, se ei näy ikinä :D Ja sulla se korostuu kun on niin tummat hiukset. Tiesitkö, että se on dominoiva ominaisuus, ja todennäköisesti jos lapsia hankit, ne saavat samanlaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muutakun kokkaamaan! :) Kiitos kauheasti ja en tiennyt sen dominoivasta osuudesta, nähdään sitten joskus kaukana tulevaisuudessa tuleeko lapsille samanlainen :D mutta kiitos paljon ihanasta kommentista ♥

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, hauska tää idea :)

    http://elamanerilaisuus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kännykän kuvat ovat kyllä kätevä tapa luoda sellaisia hieman arkisempia kuvia! :D Hedelmäsalaatit on kyllä hyviä, itsekin tehtiin joku aika sitten kaverin kanssa hedelmäsalaatti herkutteluun sipsien yms tilalle ja todellakin kannatti! :D

    P.S Kiitos kommentista blogiini :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ei aina tarvi niitä hienoja kuvia :) Hedelmäsalaatti on tosi jees, koska siihen voi oikeesti laittaa mitä hedelmiä vaan oman maun mukaan ! :)

      Poista
  4. Apua tulipa muistoja mieleen! Meillä oli paljon samoja lukiokirjoja silloin, kun joskus kauan sitten lukiota kävin.. :D

    Sulla on tosi ihana blogi ja paljon kivoja kuvia! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Muistot on kyllä ihania ja kamalia :)
      Kiitos kuitenkin paljon ihanasta kommentista ♥

      Poista
  5. Voi että kun pääsis itekkin taas oikeen kunnolla shoppailemaan! :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shoppailu on kyllä ihanaa :) ei muutakun menoks (:

      Poista
    2. Shoppailu on kyllä ihanaa :) ei muutakun menoks (:

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.