Luukku 11 - Lempijouluelokuvat

Jos viime viikolla listattiin lempijoululaulut niin miksei nyt voisi listata lempijouluelokuvat? Mähän kyllä katson mielelläni kaikki jouluaiheiset elokuvat ja ohjelmat, mutta tässä teille esiteltynä muutama lyhyesti! Kertokaa sitten ehdottomasti, että onko teillä samoja lempielokuvia kuin mulla.. :)
 1. The Holiday on ansaittu ykkönen, muutenkin mun lempielokuvani ollut jo pitkän aikaa. Kaksi kyllästynyttä naista vaihtaa mannerta ja kotejaan keskenään mieshuolien ja työhuolien takia. Molempien matkassa tapahtuu paljon, kuten vanhuksen auttamista, luksuselämää, vaatimatonta elämää, uutta rakkautta, yllätyksiä, mutta myös joulun viettoa.

2.Voihan Lumiukko <3 Ihan vakkari ohjelma/elokuva jouluaattona. Pyörii aina meillä ehdottomasti, mä tosin pelkäsin tätä pienenä ylikaiken. Ja tää musiikki ♥

3. Legendaariset Yksin kotona- leffat ovat parasta komediaa ja nämä kyllä naurattavat aina. Uppoo muuten pikkupojan seikkailut ja kotidraamat myös muutenkin kuin jouluna!
4. Elf on ihana elokuva 'tontun' sopeutumisesta oikeaan elämään. Buddy lähtee etsimään oikeaa perhettään suurkaupungista, mutta samalla etsitään joulutunnelmaa ja rakkauttakin.

5. Legendaarinen Joulupukki ja noitarumpu! Väitän, että kaikki ovat nähneet tämän :)

6. Neljä eri joulunviettoa jokaisella vanhemmalla, tämä elokuva sisältää melkoisesti kommelluksia. Hyvä komedia ja kyllä tätä katsellessa aika kuluu..
7. Mutta mitä tapahtui joulupukille- elokuvat ovat hauskoja joulukomedoita. Pojan usko joulupukkiin on kysenalainen ja oikea pukki tippuu katolta alas. Kuoliko pukki? Poika hyppää pukin saappaisiin, mutta mitä sitten tapahtuukaan?

8. Rakkautta vain- elokuva kertoo eri ihmisistä ja erilaisista elämäntilanteista, jokaista niitä käsitellään elokuvassa vuorotellen. Lopussa kaikilla kuitenkin menee hyvin.

9. Vähän surullinen elokuva, mutta erittäin loistava suomalaiseksi. Tämäkin on jokajouluinen perinne. Katsokaa ihmeessä, jos ette ole vielä katsoneet jostain syystä. 

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.