My Christmas eve '15

Oiskohan päivän postaamattomuuden jälkeen aika palata tänne kirjoittelemaan? No ehdottomasti kyllä! Mitäpä sitä kirjoittelua lopettamaan, kun sai hyvän draivin päälle. Mun mielestä joulukalenterin pitäminen oli aika opettavaa ja tosiaan aikatauluttaminen olisi helpottanut huomattavasti hommaa. On myönnettävä myös, että pimeys teki kalenterin kuvaamisesta yllättävän hankalaa ja kuvat olisivat voineet olla paljon paljon parempia, mutta tästä oppimalla lähdetään kohti uusia haasteita. Tänään mä ajattelin päästää teidät meidän jouluaattoon ja näyttää teille muutamia kivoja kuvia ja tietysti kertoa teille muutamia juttuja. Mennään tsekkaamaan!
Aamu starttasi meillä perinteisesti riisipuurolla ja sekametelisopalla. Samalla katsottiin ihania ohjelmia, kuten legendaarista Joulupukin kuumaalinjaa, Lumiukkoa ja muita ihania jouluelokuvia. Tänä vuonna mulla kävi ensimmäistä kertaa tuuri ja mun kauhaan osui se onnenmanteli. Olipas hauska päästä toivomaan, kun manteli kerrankin löytyi. Käytiin myös joulusaunassa, osa meni hautausmaalle ja alettiin valmistelemaan jouluateriaa.
 Meillä oli tänä vuonna ihan loistava joulupöytä. niin monenlaisia herkkuja sieltä kyllä löytyi. Oli perinteiset italiansalaatti ja sienisalaatti, graavikaloja, kylmäsavulohta, eri mätejä, sillikaviaaria, savuporojuustokakkua, kinkkua, lihakastiketta, perunaa ja tietysti perinteiset laatikot kruunasivat pöydän. Mä olen ainakin syönyt itseni kahtena päivänä ähkyyn ja jos tänään söisi sitten vielä viimeisen ja kolmannen kerran.
Sitten päästiinkin joulukuuseen ja lahjoihin. Tänä vuonna iskä ei suostunut ostamaan oikeaa aitoa kuusta, kun ei siitä ole kuulemma mitään iloa. Mähän sain maailman suurimmat itkupotkuraivarit ja marssein ostamaan Tokmannilta 150cm tekokuusen, tietysti alennuksesta. No mähän en tosta muovikuusesta niin yhtää tykkää, mutta siinäpä se vieläkin on. Me saatiin paljon lahjoja ja tuli todella kivoja ja eteenkin hyödyllisiä paketteja. Mä aion kyllä varmaan esitellä ne ylihuomenna tai ainakin joitain niistä.
Illalla toljotettiin jouluelokuvia ja joulukonsertteja vielä telkusta oikein urakalla, siitäpä sitä kuuluisaa joulufiilistä syntyi. Me myös herkuteltiin juustokakulla, tortuilla, lusikkaleivillä ja pipareilla. Yöpalaksi sitten nautittiin erilaisia juustoja ja hedelmiä. Ihanan rauhallinen joulu siis takana ja akut ja ruokavarastot on nyt hetkeksi täytetty.

Miten teidän joulu sujui? Oliko hyvää ruokaa ja saitteko kivoja lahjoja? ♥

6 kommenttia

  1. Ihanan kuulonen joulu teillä! <3 Meidän perheen joulu suju tosi ihanasti ja tuli rentouduttua ja nautittua perheen seurasta. Lapsena odotti kärsimättömänä lahjoja mut nykyään oottaa sitä että saa ruokaa :-D

    http://notttwice.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin ♥ Hyvä kuulla, että teillä sujui rauhallisissa merkeissä myös joulu. Sama täällä, ruoka oli ihan parasta, mutta kyllä niistä paketeista löytyi kivoja juttuja!

      Poista
  2. Tulipas taas vähän nälkä kun kattelin noita ruokakuvia, enkä kyllä ymmärrä että miten voi olla, kun koko joulun vaan tankannut noita jouluruokia :D Ihana toi kuva noista joulupalloista ♥
    http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, koko ajan tekee mieli jotain, vaikka ois ihan täynnä :D Kiitos sinulle Anniina ♥

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.