Luukku 22 - Joulukuu luurista

 1. Lakin sovitusta ekaa kertaa kotona 2. Anna oli täällä mun juhlien aikaan, pus ♥ 3. Jee! 4. Juhlapaikalta ja mun lahjapöytää, ei vitsit noita ruusuja oli paljon!!
5. Sain matkalahjakortin lahjaksi, nyt pohditaan, että mihin pitäis lähteä! 6. Mun lempparijuttuja Iittalalta.. 7. Kakkupöytää 8. Kotijuhlista lakituspäivältä, oli kaikkia herkkuja ja voi vitsi tuo voileipäkakku oli taivaallista.
 9. Sori näistä selfieistä ja naamakuvista.. :D 10. Muru ♥ 11. Meidän lakit! 12. Kakkutime!
 13. Baareilureissu, ihanat noi rillit :D 14. Kuoharia samalla reissulla. 15. Swap-paketti postiin, mutta kelleköhän mahtoi mennä? ;) 16. Kattokaa, kuinka kauniita näistä ruusuista tuli, kun ne vähän aukes!! 
 17. Viininpunanen ja matta, hot or not? 18. Ihan käsittämättömän ihanat jouluvalot meillä rappusissa! 19. Tortut parasta ikinä, mut luumuhillo on edelleen tänäkin vuonna parempaa! 19. Möksis meikäläinen :(
 21. Mattapunien swatcheja 22. Eikö ookkin suloinen takki päällä ♥ 23. Ekat piparit!! Parasta oli 24. Joululahjaostoksilla :D kuka onnellinen saa sähkövatkaimen..
25. Blogissakin nähtyä lahjapaperi-ideaa.. 26. En vaan osaa koristella, somebody help me? 27. Muistoja ja kuvia kaukaisilta ajoilta <3 28. Väsynyt työntekijä!

2 kommenttia

  1. Puhelinkuvapostaukset on ihan parhaita !! :) Tosi kivoja kuvia :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.