Luukku 16 - Tuesday with me

Heipatiheei ja ihanaa orastavaa keskiviikkoaamua tai päivää tai iltaa kaikille teille ihanille joulukalenterin lukijoilleni! Eilen otin itseäni niskasta kiinni, koska tiesin tekeväni jotakin muutakin kuin istuvani kotona, joten päätin tehdä teille perinteisen mydayn. Joten tämä on minun eilinen päiväni ja ehkä olisi vain hyvä lähteä katsomaan, että mitä sitä sitten tulikaan tehtyä ♥
9.40 Herään ensimmäisen kerran, kuitenkin päätän jatkaa torkuttamista hetken, koska tiedän ettei minulla ole kiire.

10.15 Päätän nousta, suuntaan vessaan pesemään kasvot vedellä ja pesen myös hampaat puhtaiksi.

10.23 Palaan sänkyyn lukemaan uutisia ja myös tsekkailen kaikki somet heti läpi.
10.45 Nousen, laitan lämmintä päälle ja harjaan hiukset järkyttävistä takuista auki.

10.51 Etsin blogivihon laukusta ja alan kirjaamaan aamun tapahtumia ylös, samalla etsin kameran ja petyn nähdessäni siinä olevan vain palkin verran akkua.

10.58 Suuntaan alakertaan ja menen koiran kanssa hetkeksi takapihalle ja laitan Oskulle myös kupillisen ruokaa.
11.08 Sisälle takaisin kokonaan ja raaputan arpakalenterin luukun.

11.12 Aamupalan teko, johon kuuluu tänään kaksi juustoruisleipää, lasi vettä ja lasillinen appelsiinimehua.

11.19 Alan napostelemaan aamupalaa ja kuuntelen ihan fiiliksissä joululauluja.
11.35 Siirryn tarjouslehtien lukemiseen ja yritän vilkuilla sieltä hyviä joululahjoja muille, tietysti mahdollisimman halvalla.

12.11 Alan tekemään kunnon ruokaa muille valmiiksi. Kokkasin makaronijauhelihamössöä, mikä on ehkä maailman simppelein ruoka, heh.

12.20 Sipulit pilkottu, makaronit kiehumaan ja jauhelihat pannulle.
12.50 Ruoka on valmista.

12.54 Juoksen yläkertaan meikkaamaan perusarkimeikin.

13.20 Koiran kanssa lenkille, jotta hän saa tehtyä tarpeensa ja jaksaa odottaa, kun muut lähtevät omille asioilleen kaupungille.
13.38 Sisälle ja juoksen valitsemaan vaatteet, jolloin päädyn mustiin housuihin ja raita t-paitaan, sekä neuletakkiin.

13.44 Hiusten suoristus pitkästä aikaa, oon viime aikoina hengaillut vaan nuttura päässä päivät pitkät.

14.00 Iskä tulee töistä kotiin ja lähdetään sen kanssa silmälääkäriin. Se otti mut makutuomariksi mukaan, jotta me muut kestetään sen ulkonäköä ja uusia silmälaseja..
14.21 Saavutaan Poriin, parkkeerataan ja lähdetään Sokokselle.

14.40 Iskällä on aika lääkärille ja mä meen seikkailemaan siksi aikaa muualle, kuten H&M.

15.13 Löydän iskän haahuilemasta Sokokselta, ja lähdetään valitsemaan sille silmälasit Nisseniltä, josta löydettiinkin oikein hyvät.
15.51 Lähdetään takaisin autolle, josta iskä heittää mut Puuvillaan shoppailemaan joululahjoja.

16.05 Puuvillassa ja löydän Erikin juomasta kahvia ja odottamassa mua.

16.10 Subway kutsuu, mulla oli karmee nälkä ja söin puolikkaan kana Teriyakin, jotta jaksaisin shopata pitkään. Tarkoituksena löytää kaikki joululahjat.
16.30 Lähdetään kiertelemään H&M, Stadium, Tiger, The body shop, Newyorker ja Citymarket. Löydetään muutamat lahjat, mutta muutamat jää vielä uupumaan. Itselle oli vaikea keksiä lahjoja, mutta muillekin oli poikkeuksellisen vaikea löytää lahjoja.

17.55 Keskustaan lähtö, päätetään käydä katsomassa vielä keskustan H&M:ltä mulle toppatakkia. Kuitenkin jouduin pettymään enkä sitten sitä takkia löytänyt.

18.10 Ratsulaan katsomaan Guess-osastolta mulle sittenkin pientä joululahjaa, koska Erik ihan välttämättä halusi törsätä.

19.00 Mäkkärille ja ostettiin pari juustoa hätänälkään, hyi.
19.10 Syödään autossa ja lähdetään kohti toista Citymarkettia, koska edellisessä ei ollut oikean kokoisia feikkiuggeja, jotka oisin halunnut kotiuttaa.

19.20 Cittarissa ja pyöritään ja hyöritään siellä, löydän uggit ja ostan vielä parit joululahjat, vaikka niitä jääkin yhä uupumaan. Käydään myös ostamassa trippejä, koska appelsiinitripit on ihan parhaita ♥

20.00 Kassan kautta kotia kohti, ulkona oli megaliukasta!!

20.10 Pelleilen koko automatkan ja lauleskelen omiani, Erikillä oli ainakin ihan megahauskaa mua kuunnellessa tai no.. sitten se vaan häpes mua silmät päästään.

20.20 Kotona, kannetaan Erikin kanssa mun kamat sisään, yritän taivutella sitä tulemaan glögille, mutta sillä oli muka kiire jo kotiin, pyh sanon minä!
20.30 Höpötellään isukin kanssa ja pelataan änäriä, se nauraa mulle taas, että oonko ostanut kaikki kaupat tyhjäksi. Mietittiin myös joululahjoja mummulle ja pappalle, sekä isän naisystävälle. Ei me kuitenkaan päästy mihinkään lopputulokseen, mutta jatkettiin silti turhaa höpöttelyä.

21.30 Yläkertaan, kone auki, jotta pääsen Bloggeriin kirjoittelemaan kyseistä postausta.

21.34 Lisää trippiä nassuun, namskis!!

23.19 Oon lukenut uutisia, kirjoittanut postausta ja muokannut kuvia tähän postaukseen. Seuraavaksi mä ajattelin mennä iltapesulle, kasvoja puhdistamaan, yövaatteita vaihtamaan ja hammaspesulle. Ajattelin kattoa myös jotain ohjelmia, kuten Kardashianeita. Tämä postaus ja myday päättyy tähän nyt, koska ihmeitä tuskin tapahtuu enää!
Mitä piditte mydaysta, haluatteko lisää? :-)

6 kommenttia

  1. Tää oli kiva postaus. Tekisit joskus videon muodossa mydayn! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja yritän ehdottomasti tehdä joku kerta! :)

      Poista
  2. Oii, nää my dayt on niin kivoja, että vois taas pitkästä aikaa itsekkin toteuttaa!

    http://lihavapupu.blogspot.com

    VastaaPoista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.