Luukku 6 - Winter tag w/ PB

Ihanaa sunnuntaita, on myös joulukalenterin aika, mutta myös Project Blogin yhteisen postauksen aika. Näin joulun lähestyessä halusimme ehdottomasti toteuttaa jouluun sopivan postauksen ja koottiikin itse ihan oma Winter tag. Postaus on toteutettu siis jälleen yhteistyössä muiden bloggaajien kanssa ja mennään suoraan katsomaan, että millaisia kysymyksiä ja vastauksia saimme aikaan! :-)
tee VS kaakao VS kahvi
- Ähh, vitsi tää on paha! Rakastan tietyissä tilanteessa kuumaa teetä ja tietyissä tilanteissa kuumaa tai kylmää kaakaota. Juon näitä molempia niin fiilispohjalta :D Mutta vastaan tällä kertaa, että kaakao on näistä paras!

polvisukat VS villasukat
- Villasukat tietty, koska en edes omista yhtään polvisukkia, eikä ne ees sopis mulle! Villasukat on parhaat. koska ne lämmittä jalat, kehon ja mielen ♥

hokkarit VS kaunoluistimet
- Kaunoluistimet, ei olis toivoakaan luistella hokkareilla! En oo muutenkaan käynyt luistelemassa pitkiin pitkiin aikoihin, täytyy vetästä kaunarit siis tänä talvena jalkaan, jos ilma sen suo..

lumiukkojen tekeminen VS lumienkeleiden tekeminen
- Emmää osaa päättää, tykkään väsätä lumiukkoja ja pienenä ne oli ihan must-juttu omalla pihalla. Lumienkeleiden tekeminen taas on yleensä spontaania ja vanhempanakin on helppo hypätä juuri sataneen lumen sekaan :D

joulutortut VS piparit
- Piparit, niitä on kiva koristella ja dippailla kuumaan juomaan.. mut tortutkin on hyviä!

pehmeä paketti VS kova paketti
- Pehmeä, jos kovassa ei ole jotain todella odotettua. Rakastan pörrösukkia ja yövaatteita ylikaiken! 
Paras talviurheilulaji?

- Laskettelu, sekä suksilla, että laudalla! Harmi, että viime talvet ovat olleet niin vähälumisia niin ei oo päässyt oikeen laskettelemaan. Lappiinkin on niin pitkä matka lähteä laskemaan niitä ihania mäkiä :( Sataispa sitä lunta oikein kunnolla edes joskus..

Paras tapa viettää talvista vapaapäivää?
- Oma rakas kainaloon, hyvä leffa, hyvää ruokaa ja illalla jokin ulkoaktiviteetti, kuten pulkkailu! Sen jälkeen saunomaan ja tuhisemaan toisen viereen ♥

Paras joululaulu?
- Rakastan kaikkia, joten en vastaa vain yhtä. Esim Have yourself a merry little Christmas, White Christmas, All I want for Christmas ja Last Christmas ulkomaalaisista. Suomalaisista ehkäpä Varpunen jouluaamuna!

Paras jouluinen/talvinen elokuva?
- Holiday ♥ The best! Voisin katsoa uudelleen ja uudelleen ja vielä kerran uudelleen kyllästymättä!

Paras jouluherkku?
- Itse tehty perunalaatikko, sitten myös graavikalat ovat mun suosikkeja. Makeista menee taas ihan kaikki, koska ei niitä voi vertailla toisiinsa!

Parasta talvessa?
- Harrastusmahdollisuudet, lumi, kirpsakka ilma ja maisemat ♥

Paras vaatekappaleesi talvella?
- Paksut pörröiset ja lämpimät neuleet ovat pelastaneet monta talvea ennenkin!

Parhaat talvikengät?
- Nilkkurit, joissa on lämmin vuori sisällä. Tosin oon maailman nuukin ostamaan niitä, koska hinnat ovat karanneet lievästi ylöspäin..
Kerro jokin hyvä muisto liittyen jouluun!

- Pienenä yritin olla ovela ja paljastaa vanhemmat, että he ovat ostaneet lahjat! Fiksuna likkana sitten näytin samaa lahjapaperia muille sukulaisille, jotta pystyin todistamaan paketin olevan heiltä :D Myös joulupukkina on esiintynyt äiti ja isä, molemmat karanneet juuri kun pukki saapuu ja tietysti rekvisiittana isän kaulahuivi ja kengät :D

Mainitse yksi joululahjatoiveesi tälle vuodelle!
Toivon saavani omaan kotiin astioita ja muita kodintarvikkeita :)

Mikä on sun ehdoton must-have juttu talvella?
- Must-have juttu on hyvät hanskat, villasukat ja pipo! Pysyy lämpimänä myös erittäin kylminä päivinä! Myös kosteusvoiteet ovat kovassa kulutuksessa ja iho voi hieman paremmin, eikä kärsi niin pahasta kuivuudesta.

Pidätkö glögistä?
Rakastan, vaalea vaniljainen on kuitenkin punaista parempaa ja mun lemppari!

Pidätkö talvesta? Miksi / miksi et?
Pidän, kuuluu Suomeen ja muihin vuodenaikoihin kyllästyisi muuten! Talvessa ihanaa on myös lumi, mutta huono puoli on jatkuva pimeys :D
| Kiia | Milla J | Jenna | Noora R | Emmiina | Noora P | Eevi | Noora T | Milla H |
Ps. Haastan just sut tekemään tämän tagin!

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.