Luukku 15 - Joulufiilistä etsimässä

Porissa on satanut tänä vuonna kerran lunta, joka pysyi maassa ehkä kaksi päivää? Mitä joulu on ilman lunta? Täällä siihen on tottunut, ettei maa ole kuin harvoin jouluna valkea. Eikä tämänkään vuoden sääennuste näytä täällä päin kovinkaan hyvältä. Mistä sitä joulufiilinkiä oikein sitten hankkisi sitä, kun ulkonakin näyttää ihan tylsältä?
Joululaulujen jatkuva rallatus, myös keskellä kauppaa on hyvä fiilistellä taustalla soivaa musiikkia. Jos Joulumaat, Kulkuset ja Tiptapit ei sytytä niin ihmettelen syvästi. Mikä parempaa kuin olla yksin kotona ja pitää privaatti konserttia itselleen.

Leivo torttuja ja pipareita. Tuoksu valtaa talon ja vielä kivempi niitä on maistella. Jos haluat olla erittäin luova ja ahkera, niin tee mahtava piparkakkutalo! Siinä saa fiiliksen nousemaan ja aikaa kulumaan oikein urakalla. 
Koristele oma huoneesi. Jouluvaloja, kynttilöitä, glitteriä, tonttuja ja joulukuusi... Nämä kun laitat huoneeseesi niin johan fiilis paranee heittämällä :) 

Selaa blogien joulukalentereita ja Youtuben Vlogmaseja, joita löytyy erittäin monia, jos näkee pikkaisen vaivaa hakiessaan. Varmasti löytyy kaikiklle sopivia ja monet joulukalenterit ovat erittäin monipuolisia.
Tee itse joulukortit! Vielä ehtii, jos on unohtunut, ykkösluokalla taisi mennä perille, jos lähettää viimeistään ensi maanantaina! Myös lahjojen paketointi nostaa fiilistä ja, mikä parempaa kuin nähdä vaivaa paketteihin. Spesiaalipaperia halutessasi käytä esimerkiksi sanomalehteä paperina :)

 Joululahjaostoksilla käyminen ja pitkissä jonoissa jonottaminen, ovat takuuvarmoja joulufiiliksen nostattajia ♥ 
 Nauti joulusta, älä stressaa turhaan.

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.