Luukku 12 - Ylioppilasjuhlani

Viikko sitten mutkin julistettiin ylioppilaaksi. Perjantaina meillä oli koululla pieni tilaisuus, jossa juhlittiin Suomen itsenäisyyttä, mutta myös meitä kymmentä ylioppilasta. No lakitus hoidettiin ja mäkin sain ne lukion paperit käteeni ja se uurastus on vihdoin ja onneksi ohi. Perjantaina me myös juhlittiin kotona syömällä voileipäkakkua ja täytekakkua ihan pienellä porukalla. Myös seuraavan päivän juhlien vieraita alkoi tulla jokapuolelle. Heh! 
Tosiaan me pidettiin mun juhlat vasta lauantaina sellasessa kartanossa tai no isossa juhlatilassa Ulvilassa. Vieraita oli varmaan noin 40 ja mielettömän moni perui tai jätti nolosti tulematta. Juhlat onnistui hyvin ja kivoja lahjoja sain! Oli myös ihana nähdä ihmisiä, joita ei usein nää tai ei muuten vaan pidä yhteyttä. Onneksi juhlat oli onnistuneet ja mentiinkin siitä sitten iskälle viettämään iltaa ja lopuksi kavereiden kanssa baariin. Kiitos kaikille juhlissa olleille ja muistaneille♥
Laitan varmasti vielä virallisia yo-kuvia ja kaverikuvia myöhemminkin blogiin! Nyt suunnataan kohti tulevaisuutta ja katsotaan mihin se tästä alkaa viemään :) Kiinnostaisko teitä postaus siitä aiheesta, mulla ois meinaan yksi luonnos siitä tuolla melkein valmiina?

Onko täällä muita syksyllä valmistuneita?

4 kommenttia

  1. Mua ainakin kiinnostais lukee sun tulevaisuudesuunnitelmista, joten postausta vaan kehiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos melkein nimikaima! :) Laitetaan tulemaan..

      Poista
  2. Suuret onnittelut ylioppilaalle! :)

    Aika törkee olis kyllä vaan jättää tulematta, pakko myöntää. Ettei vain kutsu ole hukkunut postin lakossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ei ollut, kun onnittelukortti tuli kuitenkin perille :D

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.