Luukku 8 - Gift ideas for him

Jos eilen pohdittiin naisten joululahjoja, mitkä ovat hankalia, niin entäpä sitten miehet? Mä olen ainakin itsekin tänä vuonna aivan pulassa miespuolisten lahjojen kanssa. Ne vaan sanoo ettei ne halua mitään, vaikka niillä päässä joku kuitenkin kummittelee..
Christmas gifts for him
1. Pehmeät paketit - Miehet oikeasti arvostaa naisten ostamia vaatteita, vaikka ne ei sitä aina näytäkkään. Viime vuonna ostin neuleen, josta oma poikaystäväni ei heti innostunut, mutta kas kummaa, kun on herran yksi lempparipaidoista tällä hetkellä.. Miehille löytyy yhtälailla pörrösukkia ja neuleita kuin naisillekin. Erittäin käytännöllinen lahja on bokserit ja sukat, ne kuluvat miehillä yllättävän nopeasti loppuun ja ovat hintavampia kuin naisten.

2. Kello - Meillä ollaan hurahduttu Ebayn tuomiin kelloihin ja niitä löytyy paljon, mutta ne eivät kestä niin kovaa käyttöä kuin aidot ja hintavammat. Erittäin hyvä lahja tyttöystävältä poikaystävälle! 60€ ->

3. Leffaliput - Voisin yllättää oman poikaystäväni näillä, koska leffafriikkeys ja elokuvissa tulee paljon miehiä lämmittäviä toimintaleffoja, nytkin pyörii se Bond siellä tiuhaan tahtiin.. Leffoihin tulee muutenkin lähdettyä niin harvoin kalliiden lippujen vuoksi.

4. Kengät - Oli sitten ulkokengät tai ihanat Reinot, niin lahja tulee piristämään varmasti. Eteenkin isille ja vaareille Reinot ovat loistava lahja! Tai vastaavasti lämminvuoriset Crocsit, pääsee helposti käymään ulkona viemään roskia ja varpaat pysyvät lämpimänä. Nuoremmat kollit kannattaa ottaa mukaan ja antaa heidän itse valita lempikenkänsä. Muista varmistaa lahjansaajan kengänkoko ennen ostohetkeä ;)

5. Pelit - Jokaisella kollilla on melkein PS4 tai XBOX kotonaan, joten täydennä hänen pelivarastoaan. Tulee varmasti käyttöä ja miehet saavat viettää sitten omaa aikaansa tutustuen uuden pelin maailmoihin ja kikkoihin.

6. Kuulokkeet - Voivat hyvin täydentää tietokoneella musiikin kuuntelemista, skypettämistä ja pelien pelaamista. Varmasti tulee käyttöä näille, eipähän ainakaan tarvi kuunnella naisen nalkutusta samalla :D

7. Hygieniatuotteet - Aina tarpeellisia myös miehille. Nykyään myydän tosi nättejä ja hyviä jouluisia lahjapaketteja miehille. Monenlaisia dödö-paketteja, tuoksupaketteja tai partaterä-juttuja. Myös sopii kaikenikäisille ja näitä löytyy ihan viidestä eurosta lähtien.

8. Perustuotteet - Housuihin laadukas vyö tai uusi lompakko vanhan kuluneen tilalle. Nahkaiset ovat todella hyviä ja kestäviä, mutta meidän iloksemme näitäkin löytyy monenlaisia ja eri hintaisia.

Saitteko tänään vinkkiä miesten lahjoihin? Mitä muuta voisi ostaa isälle, poikaystävälle, vaarille tai veljelle? :)

Ei kommentteja

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.