Luukku 7 - Gift ideas for her

Monien ihmisten jouluissa on ongelma, mitä ostaisin ystävälle, äidille, tyttöystävälle tai siskolle lahjaksi? Mä päätin auttaa teitä ja kokosin muutamia vinkkejä teille! Mennään katsomaan, mitä mä löysin lahjaideoiksi ;)
Christmas gifts for her

1. Hajuvesi - Jos tunnet yhtään lahjansaajan lempituoksuja tai merkkejä hajuvesistä tai hän on salaa selaillut lehdestä tiettyä hajuvettä useamman kerran, et voi mennä lahjassasi vikaan. Hajuvesi on käytännöllinen lahja monelle, kunhan muistat, että sen täytyy olla oikeanlainen sen käyttäjälle. Toki hajuvesi mieltymyksiä voi kysyä myös suoraan! Hyviä hajuvesiä saa hintaan 25e-100e, joten sopii monen budjettiin. Myös hieman miedommat Victoria's Secretin body mistit ovat monen nuoren naisen suosikeissa.

2. Baby Lips Winter Edition ja EOS - Monien nuorempien ja vähän vanhempienkin huulirasvasuosikit! Hintaa näillä on 8e-15e ja nämä ovat hyviä lahjoja, vaikka ystäville! 

3. Meikkisetit - Too Facedin unelma luomivärisetti tai Anastasia Beverly Hillsin Contour kit saa tyttöystävät hihkumaan innosta. Itse ainakin meikkifanina sekoaisin täysin, myös näiden tuotteiden laatu vastaa hintaansa. Näiden tuotteiden hintaa kannattaa vertailla nettikaupoissa tai kosmetiikkakaupoissa ennen ostoa. 

4. Iittalan astiat - Kastehelmen tuikkukipat ovat loistava sisustuselementti, mutta Kastehelmeltä löytyy myös purnukoita, laseja, kakkutarjotinta ja lautasia. Älyttömän kauniita ja sopii vaikka kenelle lahjaksi. Nuoret tarvitsevat ja keräävät myös omaan kotiin astioita valmiiksi, joten osta ehdottomasti, mutta kysy häneltä, mitä hän haluaisi kerätä tai vastaavasti kerää jo. Täydennä siis nuoren varastoja jo etukäteen! Astioita löytyy myös monen hintaisia ja niitä on helppo ostaa pikkuhiljaa.

5. Pehmeät paketit - Pörrösukat, yöhousut, neulepaidat, ponchot, hanskat ja pipot. Vuoden aikana vaatteet kuluvat ja yövaatteet varsinkin. Väitän, että uusi kotiasu ilahduttaa varmasti lahjansaajaa. Talvella on hyvä pysyä lämpimänä ja lämpö lähtee jaloista. Osta siis pörrösukat! Pehmeiden pakettejen hinta on viidestä eurosta ylöspäin..

6. Lahjakortit - Etkö tiedä mitä lahjansaaja haluaisi tai etkö osaa päättää lahjaa? Anna siis hänen päättää ja yllätä hänet lempikauppansa lahjakortilla, mihin voit ladata haluamasi summan.

7. Nahkahanskat - Maailman iljettävintä on ajaa autoa, jossa on kylmä ratti.. Pelasta kaveri hädästä ja osta kestävät nahkahanskat. Nahkahanskoja löytyy monenlaisia, joten tämä olisi myös mieluinen lahja itselleni. 

8. Korut - Ilahduttavat ja pelastavat tylsiä päivän asuja. Korut ovat helppo lahja myös niiden monipuolisuuden ja hintavaihteluiden ansiosta. Myös kellot ovat erittäin loistava idea. Jos et osaa päättää korua itse, on helpompi nojautua edellämainittuun korukaupan lahjakorttiin.

9. Hiusmuotoilijat - Suoraa, kiharaa vai kuivausta? Jokaisen naisen tulee omistaa omasta mielestäni kiharrin, suoristaja ja hiustenkuivain. Mene äkkiä kaupoille, jos tiedät häneltä puuttuvan jonkin.. Remingtonin hiusmuotoilijat ovat ainakin hyviä hintalaatu-suhteeltaan. 

10. Kengät - Näkyykö kaverisi kengistä kantapään kohdalta reikä? Osta hänelle mieluisat kengät! Ne ovat käytännölliset ja niitäkin saa moneen eri hintaan!

Oliko tästä teille apua joululahjojen metsästyksessä?

4 kommenttia

  1. Tosi kivoja ideoita! :) Varsinkin noi neuleet näyttää ihanilta <3

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva ja ennenkaikkea hyödyllinen postaus :)! Ite en oo nimittäin ostanut vielä yhtään joululahjaa ja tästä sai hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä itsekin palauttaa mieleen ideoita, koska mäkään en ole vielä ostanut lahjoja :-) Mutta kiva, että pidit!

      Poista

Otan vastaan ehdotuksia, mielipiteitä, ruusuja ja risuja ♥ Kuitenkaan minun ei tarvitse omassa blogissani julkaista ilkeitä kommentteja, jotka eivät ole asiallisia.